Lenas HelsePersonell spiller en viktig rolle i TV2-serien «Alle i arbeid». Vi er så glad for å få være en del av dette!

Alle i arbeid!

I mine 20 år som jeg har drevet Lenas HelsePersonell, har arbeid med å hjelpe de svakeste i samfunnet ut i jobb, vært desidert det mest givende jeg har jobbet med. Det å se at noen som andre har mistet troen på, lykkes hos oss, er helt fantastisk!

I morgen kveld kan du se vår Benedicte i den flotte TV2-serie «Alle i arbeid». Lenas HelsePersonell spiller en viktig rolle i TV2-serien som startet, 28.august. Vi følger 12 unge mennesker med diagnoser som Aspergers og Tourettes. Alle har det samme brennende ønske: De vil bidra i samfunnet og få en jobb hvor de kan bruke evnene sine.

Det å ha en jobb betyr svært mye. Tror det er mange som ikke tenker på det. Vi som har en jobb, tar det som en selvfølge. Det finnes ganske mange som har et ønske om å få en jobb, men som av en eller annen grunn ikke får det. Det viser denne serien veldig tydelig. Jeg har nok en helt spesiell interesse av å hjelpe dem. Min erfaring med å hjelpe disse personene ut i jobb, viser at disse menneskene blomstrer opp. De kommer inn i et arbeidsmiljø. De får kollegaer. De betyr noe. Vi har via «Ringer i Vannet» hjulpet mange til å komme tilbake i arbeidslivet. Gitt de en sjanse.

Når man skal rekruttere personer som har utfordringer i hverdagen, er mitt råd at man sjekker ut hvor motivert kandidaten er for akkurat den jobben. Det å ha en sterk motivasjon for å jobbe løser veldig mye. Alt kan læres, men dersom man ikke er motivert, kan man ikke lykkes med dette.

Da jeg ble spurt om å delta i dette programmet, var ikke det noe vanskelig valg. Vi har erfaring med dette. Vi har lykkes før, derfor ville jeg prøve dette igjen. Jeg vil være med å bidra. Hvorfor skulle vi ikke klare det nå, når vi har klart det før? Hvordan det har gått med Benedicte skal jeg ikke røpe. Det må du følge med på serien for å se. Men jeg synes det er viktig og bra at TV2 lager en serie om dette. Disse personene har så mye i seg, og vil så gjerne ha en jobb. Jeg er overbevist om at det finnes en jobb til alle. Det krever litt mer av arbeidsgiver å ansette noen som ikke er helt A4, men det gir også enormt mye tilbake. Min erfaring er at disse personene er 100% lojale. De ønsker å gjøre en god jobb og mangfold i et arbeidsmiljø er faktisk veldig bra. Jeg oppfordrer andre arbeidsgivere til å gjøre det samme, avslutter Lena.

Les om oss på NHOSH sine nettsider

Se Promo av serien her:

Se klipp fra serien her

 

Ingen datoer satt opp enda.
Dato Informasjon

Kr. ,-

Påmelding skjer via skjemaet nedenfor eller på telefon 22 99 94 94

Påmeldingsskjema


Tilbake til kursoversikt

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev