fbpx

15
jul

0

korona drop-in test

Du lurer kanskje på om du har hatt korona, men ikke testet deg? Det er mange som har hatt korona-liknende symptomer i år. Var det kanskje korona? Det kan du finne ut hos oss! Fra 13. juli åpner vi testsenter for korona. Her kan du sjekke om du har antistoffer i blodet. Har du vært syk, vil kroppen mest sannsynlig danne antistoffer. Nå kan du teste deg hos oss på vår drop-in klinikk i Oslo sentrum.

Vi har et flott laboratorie hvor du blir testet av helsepersonell. Det er kun et lite stikk i fingeren. Blodet blir analysert og etter 10-15 minutter vil du få svar på om du har antistoffer mot korona.

Vi tar ikke imot syke personer. Det må ha gått minst 14 dager siden du har hatt symptomer. Antistoffer dannes ikke med en gang. Lite symptomer kan medføre at du ikke har dannet nok antistoffer som gir utslag på testen.

Våre åpningstider er:

Ring 90917616 for timebestilling utenom åpningstid

Pris: 450,-

Velkommen!

Vi kan også komme ut til bedrifter.

Lurer du på noe, ta kontakt med Lena Owrum Vonka på telefon 90917616

Vårt laboartorie holder til i Pilestredet 17

Her er litt informasjon om vår test:

Testen heter OnSite og kom meget godt ut på Noklus sin testing av hurtigtester. Se link her

Produsent er CTK Biotech.