DIPS pasientjournalsystem for kontorpersonell (kveld)

Dette DIPS (pasientjournalsystem) grunnkurset går over en kveld og passer for deg som er utdannet helsepersonell og som har et mål om å jobbe på sykehus som sekretær på sengepost, poliklinikk eller ekspedisjon med DIPS.

DIPS er et pasientadministrasjons- og elektronisk pasientjournalsystem. DIPS er det mest brukte systemet i sykehussektoren, og mange arbeidsoppgaver krever at man bruker DIPS som arbeidsverktøy. Kurset gir deg en oversikt over de mest brukte funksjonene.


Kursinnhold:

 • Basisfunksjoner pasient administrative opplysninger
 • Henvisningsbildet
 • Arbeidsflyt
 • Sengepost
 • Poliklinikk
 • Journal
 • Medisinsk koding
 • Rapporter

 

Det er viktig med gode generelle datakunnskaper. Det er mye praktisk jobbing i DIPS og vi ønsker at deltakerne er aktive. I forkant av kurset må e-læring gjennomføres. E-læring sendes på e-post ca 1 uke før kursdagen til alle påmeldte.

 Andre relevante kurs for deg kan du finne her

Helsesekretær ved kontorpulten

Vi har også mange andre DIPS kurs for deg som jobber i helsepersonell på sykehus eller for deg som bruker DIPS i arbeidsdagen.

Du kan se hele oversikten våre her

Vi har også mange andre gode kurs for deg som jobber i helsepersonell. Se alle våre kurs her

Ønsker du å bytte jobb, må du gjerne ta kontakt med vårt søsterselskap Lenas HelsePersonell. De har over 20 års erfaring og har i den tiden bygget opp en meget god relasjon til landets legekontorer og sykehus. Ta kontakt for en uformell prat eller registrer din CV her

Dato Informasjon
10. mai Kurset er dessverre fullt! ÅR 2021 Kurset starter kl. 13:30-21:00 Adresse er Forskningsveien 2B. Kurset holdes i kursrommet Orion. Henvend deg i resepsjonen hvis du ikke finner frem.
31. mai ÅR 2021 Kurset starter kl. 13:30-21:00 Adresse er Forskningsveien 2B. Kurset holdes i kursrommet Orion. Henvend deg i resepsjonen hvis du ikke finner frem.

Kr. 3990,-

Påmelding skjer via skjemaet nedenfor eller på telefon 22 99 94 94

Påmeldingsskjema


  Forskningsveien 2B, Oslo, Norge

  Jeg opplevde at Cefalons ansatte var hyggelige og enkle å kommunisere med, god mottakelse, raske svar og ukomplisert fra start til slutt. Kurset var intensivt og informativt. Kurslederen var kunnskapsrik, orientert og engasjert, og det ble lagt merke til at hun har jobbet mye med DIPS. Hun adresserte ting for å være oppmerksom på og å tenke på og tegnet paralleller med virkeligheten. Siden jeg ikke hadde kunnskap i DIPS fra før, opplevde jeg tempoet som ganske høyt, men kurslederen sørget for at alle forstod. Kunnskapsnivået på grunnkurset var ellers egnet for meg som nybegynner. DIPS Grunnkurs var mitt første kurs på Cefalon. Det ga et godt innblikk i de aktuelle funksjonene for kontorpersonell. Jeg vil gjerne komme tilbake!

  Vennlig hilsen, Annika Parks

  Annika Parks,

  Tilbake til kursoversikt

  Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev