Laboratoriekurs

Laboratoriekurs med grunnleggende skiftestue

Har du behov for friske opp dine laboratoriekunnskaper? Er du under omskolering, eller ønsker du å bli tryggere i din rolle som laboratoriemedarbeider? 

Hvem passer dette laboratorie – kurset for?

Dette kurset passer for deg som har litt erfaring fra helsesektoren enten som hjelpepleier, sykepleier, helsesekretær, medisinsk sekretær og har behov for å dokumentere, øve eller oppdatere dine kunnskaper om laboratoriearbeid. Kurset består av både teori med hovedvekt på praksis med praktiske prøver. Deltagerne øver på hverandre.

Kursinnhold:

  • Kapillær prøvetaking, Analysering av urinstix, Hba1c, Hemoglobin, Crp, ACR, Glukose, Hemofec, Diff, Hurtigtester, Venøs blodprøvetaking, Blodtrykk, EKG, Øreskylling, Fjerne sting, Assistering til gynekolog og småkirurgi, Sårskift, Øyeskyll, Kroniske sår.

Våre instruktører har mer enn 15 års erfaring i laboratoriearbeid. Vi har de nyeste apparatene som du vil finne igjen på et legekontor. Dette kurset har en direkte overføring til nåværende eller fremtidige jobb. Etter endt kurs kan du søke jobb hos  Lenas HelsePersonell

Kurset er fordelt over 8 kvelder. 2 av kveldene består av venøs blodprøvetaking. Da lærer man å ta blodprøver på hverandre.

Kurset har 3 instruktører. Christine er helsesekretær og sykepleier med mange års erfaring fra legekontor. Rakel er helsesekretær og har jobbet i mange år på legekontor. Hun jobber også i HelseRespons. HelseRespons er en nettbasert løsning hvor henvendelser fra pasienter kan behandles og besvares enkelt og effektivt. Time- og reseptbestilling gjøres via SMS, APP eller nettside. Dette vil du lære mer om. Vi er opptatt av å lære våre deltagere det nye og fremtidige som skjer på legekontor framover. Derfor er dette en del av undervisningen i tillegg til opplæring i Fürst forum.  Kristin har mer enn 15 år erfaring fra legekontor. Hun er i tillegg vår fagansvarlig på Cefalon og kvalitetssikrer pensum. Hun har også erfaring som sensor for helsesekretærlinja. Disse 3 instruktørene utfyller hverandre og deler av sin erfaring. Vi har bare gode tilbakemeldinger fra deltagere om våre instruktører.

Kurset er basert på og i henhold til prosedyrer fra NOKLUS.

Se også vårt laboratoriekurs i Trondheim: Praktisk laboratoriearbeid

Vi har kampanje på vårt førstkommende kurs 10.800,-
Meld deg på her

Ønsker du autorisasjon som helsesekretær?
Vi har programfaget som er en del av det du trenger for å melde deg opp som privatist. Les mer om dette her

Meld deg på våre laboratoriekurs
Meld deg på våre laboratoriekurs