Om Cefalon

Litt info om Cefalon

Cefalon AS ble opprettet i 2014 av Lena M Owrum Vonka og er et søsterselskap av Lenas HelsePersonell AS . Vi tilbyr kurs og utdannelse som fører til at flere helsepersonell kommer ut i jobb på legekontor eller sykehus. Vårt spesialistområde er Helsesekretærer. 

Lena Owrum Vonka er gründer og ei dame med masse energi. Hun er en igangsetter og liker å jobbe med nye prosjekter. Hun startet sin karriere som skopusser på Mysen da hun var 17 år. Siden den gang har hun bare grepet de mulighetene som har dukket opp og idag eier og driver hun fire selskaper. Lena er en kreativ person som er opptatt av å skape. Å hjelpe mennesker med å få en bedre hverdag, er en av Lenas drivkrefter i det daglige arbeidet.

I 2019 gjorde Lena endringer i selskapsstrukturen. Hun har etablert MaLeLu Holding AS (MAx LEna LUdvik, hennes barn) som igjen eier Lenas HelsePersonell AS, Cefalon AS og Wordtec AS

Lenas HelsePersonell AS og Cefalon AS samarbeider om å sette opp kurs som er tilpasset arbeidsmarkedet i helsesektoren.

Vi leverer kurs til offentlige og private helseinstitusjoner, studenter, NAV og andre tiltaksarrangører mm.

Cefalon AS samarbeider med ulike leverandører som Helsesekretærforbundet i Delta, Hove Medical Systems AS (System X), Pridok, Winmed, DIPS, Oslo Universitetssykehus, International language school og NKI.

Visste du forresten at navnet Cefalon kommer fra greske enkefalos som betyr hjerne?