Hva sier våre kursdeltakere?

Er veldig fornøyd med dette kurset, lærte masse og kan sterkt anbefale videre å gå et slikt kurs hos Cefalon.

Veldig flink og engasjerende kursleder som lærte oss masse teori og det å jobbe på et legekontor i praksis.

Et meget lærerikt kurs på 2 uker som førte til at jeg gikk rett inn i ny jobb etter kurset 🙂

(Høst 2020)

Stine Johannessen,

Jeg tar helsesekretær utdannelse som privatist. Cefalon AS har hjulpet meg veldig godt på vei til min utdannelse. De tilbyr ett vidt spekter av kurs, og har en veldig fin læringsportal for Vg 3 studenter hvor man kan øve seg på eksamensoppgaver og caser. Jeg går nå på kurset «Laboratoriearbeid ett semester», som er et skreddersydd kurs mot den tverrfaglig eksamen, og jeg er veldig fornøyd. De har trivelige, lyse lokaler sentralt i Oslo! Ett lærerikt kurs hvor man får grunnleggende lære i labratoriearbeid, med dyktige kursledere!

(vår og høst 2020)

Line Liodden Dalheim,

Super fornøyd med labkurset jeg fikk fra Cefalon. De har veldig flinke og motiverende kursledere. Det var både lærerrikt og hyggelig miljø. Ekstra trivelig når du kan glede deg til neste dag på kurset. Vil anbefale kurset til alle som er interessert i helse og ønsker å lære mer eller for å bli flinkere i det de kan fra før.

 

 

Hasina Mehr,

Jeg fikk mye læring ut av kurset hos Cefalon. Kurs-underviseren var faglig dyktig i temaet hun underviste oss i, og jeg sitter med et inntrykk av at hun visste godt hva hun snakket om! Undervisningen var også svært troverdig og lærerikt. Det som imponerte meg mest var at underviseren knapt så på PC under hele undervisningen, og at hun svarte utfyllende og informativt på det som ble spurt av oss andre. Dette er et kurs på et høyt faglig nivå.

Ida Gravdahl,

Instruktøren viser stor faglighet og har betydelig god formidlingsevne. Hun er lett å forstå og er interessant i det hun underviser. Jeg er utrolig fornøyd med dette kurset 🙂

Dijana Ljepoja,

Vi i adCare har hatt Rakel på besøk hos oss flere ganger i forbindelse med blodtappekurs for fysioterapeuter, leger, kiropraktorer, manuellterapeuter, naprapater og mer. Kommunikasjonen med Cefalon har alltid vært enkel og pålitelig. De gjør alt de kan for å danne seg en oversikt over hva som er ønsket av dem og har levert hver gang.

Rakel er dyktig og rutinert og tar seg god tid til å hjelpe de som trenger litt ekstra oppmerksomhet.

Jeg kan på det varmeste anbefale Cefalon og Rakel til fremtidige kunder.

Tom Wilhelmsen, fysioterapeut, adCare AS

Meget fornøyd med praksiskurs som Cefalon tilbyr! Jeg fikk innblikk hvordan arbeid fungerer på et legekontor. Gjennom kurset lærte jeg å bruke de ulike utstyrene på lab og utførte relevante laboratorieoppgaver, deriblant blodprøvetaking, analysering og vurdering av prøvesvar av ulike prøver som f.eks Urinstix, CPR, HB, Glukose, INR og m.m.

Kurset er svært balansert både i teori og praksis. Jeg tilegnet meg kunnskap i pasientprogrammet System X og NOKLUS sine laboratorieprosedyrer ganske raskt.

Instruktøren var faglig dyktig, tillitsfull og alltid tilgjengelig dersom man lurte på noe.

Elizabeth Koikai Løypestrand,

«Praksiskurset for helsesekretærer og medisinske sekretærer» har ført meg ut i fast stilling slik jeg drømte om. Jeg er så fornøyd med dette kurset! Det gav meg en god opplæring av alt det praktiske som må til for å jobbe på et legekontor som helsesekretær.

Instruktøren var kjempedyktig og jeg er meget fornøyd med kurset generelt! Cefalon og Lenas HelsePersonell har vært gode og helt avgjørende for meg for å komme meg raskt ut i jobb, så jeg vil veldig gjerne anbefale dette kurset videre til alle dere som mangler praksis og ønsker jobb på et legekontor eller lignende.  Jeg var heldig og fikk jobb i bedrifthelsetjenesten og stortrives!

 

Tusen takk Cefalon og Lenas HelsePersonell!

Suzan Yaldizli,

Det var et kjempefint kurs hvor jeg lærte mye nyttig!  Jeg trivdes godt på kurset og er veldig glad for at jeg valgte å delta på kurs hos Cefalon! 🙂

 

Ahmed Osman,

Jeg opplevde at Cefalons ansatte var hyggelige og enkle å kommunisere med, god mottakelse, raske svar og ukomplisert fra start til slutt. Kurset var intensivt og informativt. Kurslederen var kunnskapsrik, orientert og engasjert, og det ble lagt merke til at hun har jobbet mye med DIPS. Hun adresserte ting for å være oppmerksom på og å tenke på og tegnet paralleller med virkeligheten. Siden jeg ikke hadde kunnskap i DIPS fra før, opplevde jeg tempoet som ganske høyt, men kurslederen sørget for at alle forstod. Kunnskapsnivået på grunnkurset var ellers egnet for meg som nybegynner. DIPS Grunnkurs var mitt første kurs på Cefalon. Det ga et godt innblikk i de aktuelle funksjonene for kontorpersonell. Jeg vil gjerne komme tilbake!

Vennlig hilsen, Annika Parks

Annika Parks,
Page 1 of 2