Hva sier våre kursdeltakere?

Vi i adCare har hatt Rakel på besøk hos oss flere ganger i forbindelse med blodtappekurs for fysioterapeuter, leger, kiropraktorer, manuellterapeuter, naprapater og mer. Kommunikasjonen med Cefalon har alltid vært enkel og pålitelig. De gjør alt de kan for å danne seg en oversikt over hva som er ønsket av dem og har levert hver gang.

Rakel er dyktig og rutinert og tar seg god tid til å hjelpe de som trenger litt ekstra oppmerksomhet.

Jeg kan på det varmeste anbefale Cefalon og Rakel til fremtidige kunder.

Tom Wilhelmsen, fysioterapeut, adCare AS

Meget fornøyd med praksiskurs som Cefalon tilbyr! Jeg fikk innblikk hvordan arbeid fungerer på et legekontor. Gjennom kurset lærte jeg å bruke de ulike utstyrene på lab og utførte relevante laboratorieoppgaver, deriblant blodprøvetaking, analysering og vurdering av prøvesvar av ulike prøver som f.eks Urinstix, CPR, HB, Glukose, INR og m.m.

Kurset er svært balansert både i teori og praksis. Jeg tilegnet meg kunnskap i pasientprogrammet System X og NOKLUS sine laboratorieprosedyrer ganske raskt.

Instruktøren var faglig dyktig, tillitsfull og alltid tilgjengelig dersom man lurte på noe.

Elizabeth Koikai Løypestrand,

«Praksiskurset for helsesekretærer og medisinske sekretærer» har ført meg ut i fast stilling slik jeg drømte om. Jeg er så fornøyd med dette kurset! Det gav meg en god opplæring av alt det praktiske som må til for å jobbe på et legekontor som helsesekretær.

Instruktøren var kjempedyktig og jeg er meget fornøyd med kurset generelt! Cefalon og Lenas HelsePersonell har vært gode og helt avgjørende for meg for å komme meg raskt ut i jobb, så jeg vil veldig gjerne anbefale dette kurset videre til alle dere som mangler praksis og ønsker jobb på et legekontor eller lignende.  Jeg var heldig og fikk jobb i bedrifthelsetjenesten og stortrives!

 

Tusen takk Cefalon og Lenas HelsePersonell!

Suzan Yaldizli,

Det var et kjempefint kurs hvor jeg lærte mye nyttig!  Jeg trivdes godt på kurset og er veldig glad for at jeg valgte å delta på kurs hos Cefalon! 🙂

 

Ahmed Osman,

Jeg opplevde at Cefalons ansatte var hyggelige og enkle å kommunisere med, god mottakelse, raske svar og ukomplisert fra start til slutt. Kurset var intensivt og informativt. Kurslederen var kunnskapsrik, orientert og engasjert, og det ble lagt merke til at hun har jobbet mye med DIPS. Hun adresserte ting for å være oppmerksom på og å tenke på og tegnet paralleller med virkeligheten. Siden jeg ikke hadde kunnskap i DIPS fra før, opplevde jeg tempoet som ganske høyt, men kurslederen sørget for at alle forstod. Kunnskapsnivået på grunnkurset var ellers egnet for meg som nybegynner. DIPS Grunnkurs var mitt første kurs på Cefalon. Det ga et godt innblikk i de aktuelle funksjonene for kontorpersonell. Jeg vil gjerne komme tilbake!

Vennlig hilsen, Annika Parks

Annika Parks,

Jeg fikk 5 på eksamen!

Jeg fikk 5 på avsluttende eksamen og kan endelig kalle meg helsesekretær.
Tusen takk til Kristin og Rakel for bra undervisning i våres

 

Hege Runesson,

For meg av å gå på kurs i eksamensforberedende hos dere har gjort meg sikrere for å ta opp eksamen som privatist som helsesekretær. Gjennomføringen av de forskjellige apparatene har vært til nytte og lette å lære. Super flinke lærere som lærte oss, og takk til dere for at autorisasjonen min er i boks.

Håper vi ses igjen Kristin 🙂

Florina Bega, student

Vil bare få takke for et fantastisk bra og matnyttig Engelsk for sekretærer på sykehus kurs. Tipp topp, tommel opp!

Ellen, Oslo Universitetssykehus HF, Aker

Jeg har hatt veldig vanskeligheter med å finne meg et sted å praktisere under helsesekretær utdanningen min som privatist. I siste liten før min tverrfaglige eksamen kom jeg i kontakt med Cefalon. Jeg så at de hadde både laboratoriekurs og eksamensforberedende-kurs.  Datoene for kurs krasjet med min eksamen, men jeg ringte likevel for å høre om det var mulighet for å ta et kurs utenfor disse datoene også.  Dette var mulig, og jeg fikk lov å komme inn dagen før jeg skulle ha eksamen. Jeg er veldig takknemlig for den gode hjelpen jeg fikk hos dem.  De har god kompetanse og er serviceinnstilt. Angrer ikke på at jeg gjorde dette. Jeg besto også eksamen.

 

Andrea, Student