Vennekampanje! – på vårt praksisplasskurs

Vi er stolte av å presentere vårt kurs – Praksis for helsesekretærer og medisinske sekretærer i samarbeid med Lenas HelsePersonell

Opptakskrav: Helsesekretær (legesekretær),  medisinsk sekretær eller lignende.

På bakgrunn av at det er mange utdannede helsesekretærer eller medisinske sekretærer som ikke har eller har for lite praksis, tilbyr vi nå et praktisk kurs som gjør det mye lettere for denne yrkesgruppen å komme ut i arbeid. Kurset er intensivt og går over 2 uker fra 09.00-15.00. Kurset holdes i våre lokaler i Pilestredet 15b.

Man lærer det praktiske som må til for å jobbe på et legekontor. Dvs. System X (vanlig brukt dataprogram), laboratoriearbeid hvor deltagerne øver på hverandre og maskinlære. Det benyttes i dag mange ulike apparater og disse må kunnes. Man jobber også med case som lærer sekretærene å vurdere telefoner og hvordan man skal sette opp pasienter til time ved akutt behandling. Kurset er lagt opp så reelt man kan få det på et legekontor, og gjør deltagerne mer rustet til å gå ut i jobb etterpå.

Vi har et stort og moderne laboratorium med mange relevante maskiner. Våre instruktører har lang erfaring fra både undervisning og som helsesekretær på legekontor. Vårt morselskap Lenas HelsePersonell AS har lang erfaring med å hjelpe personer ut i jobb som sekretær. Vi vet hva som skal til for å få jobb. Derfor har vi nå laget et kurs slik at helsesekretærer som mangler praksis har større mulighet for å komme i arbeid etter endt kurs.

 

Les mer om kurset under vår kursoversikt