Om oss

Cefalon AS er er et privateid selskap som tilbyr kurs for helsepersonell. Selskapet ble stiftet i 2014 og siden oppstart har vi hatt mange kursdeltagere hos oss.

Vi leverer kurs til offentlige og private helseinstitusjoner, studenter, NAV og deltagere hos Arbeids- og inkluderingsbedrifter. Cefalon AS er et datterselskap av Lenas HelsePersonell AS. Lenas HelsePersonell AS kan du lese mer om her.

Vi er tre ansatte som jobber med kurs i tillegg til våre instruktører. Vi er opptatt av å utvikle nye kurs og være nytenkende på det som kommer i fremtiden for helsepersonell. Vi er en uavhengig aktør og våre kurs er ikke sponset av leverandører for å selge utstyr eller programvare.

Vi har kurs for mange ulike yrkesgrupper. Flere av de som har gått på kurs hos oss, har fått jobb i Lenas HelsePersonell AS etter endt kurs.

Cefalon AS samarbeider med ulike leverandører som Helsesekretærforbundet i Delta, System X, DIPS, Oslo Universitetssykehus, International language school, Tannhelsesekretærenes Forbund -ThsF og NKI.