Om oss

Velkommen til Cefalon AS – en dynamisk kraft i helsesektoren. Som et stolt søsterselskap av Lenas HelsePersonell AS, er vi opptatt av å levere førsteklasses tjenester til helsepersonell og kunder med behov for kurs. Med snart et tiår med erfaring, har vi vært banebrytende innen kurs for helsesekretærer og andre yrkesgrupper i helsesektoren.

Vår kompetanse omfatter et bredt spekter av kurs.

Selskapet er stiftet i 2014 av den inspirerende grunnleggeren Lena M. Owrum Vonka. Vår dedikasjon til opplæring og utdannelse for helsepersonell har blomstret siden oppstarten, med en mangfoldig gruppe deltakere som har beriket våre kurs. I et harmonisk partnerskap med Lenas HelsePersonell AS, lager vi kurs som nøyaktig svarer på behovene til helsesektorens arbeidsmarked.

Bak vårt oppdrag står den innovative gründeren, Lena Owrum Vonka. Fra hennes beskjedne start som skopusser på Mysen i en alder av 17 år, har Lena kontinuerlig grep mulighetene som krysser hennes vei. Med nå fire selskaper under sitt lederskap, bærer Lena en kreativ lidenskap for å skape. Hennes drivkraft er drevet av å forbedre menneskers hverdag – en holdning som gjennomsyrer hennes daglige arbeid.

Vårt engasjement strekker seg til å levere kurs til en rekke institusjoner, både offentlige og private, studenter, NAV og tiltaksarrangører. Med varierte kurs som møter behovene til en rekke yrkesgrupper, har mange av våre tidligere kursdeltakere funnet en vei til ansettelse i Lenas HelsePersonell AS etter fullført opplæring.

Med vårt dedikerte team på tre ansatte, i tillegg til våre dyktige instruktører, omfavner vi kontinuerlig innovasjon i utviklingen av nye kurs. Som en uavhengig aktør er vi stolte av å tilby kurs som ikke er påvirket av sponsing fra utstyrs- eller programvareleverandører.

Cefalon AS danner fruktbare samarbeid med en rekke ledende leverandører, inkludert Helsesekretærforbundet i Delta, Pridok og Oslo Universitetssykehus.

Forresten, vårt navn «Cefalon» har røtter i det greske ordet «enkefalos,» som betyr hjerne. Dette reflekterer vår forståelse av kompleksiteten i helse og kommunikasjonstjenester som vi bringer til bordet.

Velkommen på kurs hos oss!