Om oss

Cefalon AS er et datterselskap av Lenas HelsePersonell AS. Selskapet leverer kurs for helsepersonell og skrivetjenester til kunder som har behov for å skrive om tale til tekst. Gjennom Lenas HelsePersonell har vi skrevet lydfiler i over 10 år. Dette er i hovedsak pasientdokumentasjon.

Cefalon tar på seg skriveoppdrag som granskninger, avhør, intervjuer, samtaler, juridiske dokumenter, forskningsprosjekter eller annet som skal konverteres fra tale til tekst.

Cefalon AS er et privateid selskap som ble stiftet i 2014 av Lena M Owrum Vonka, og er et søsterselskap av Lenas HelsePersonell AS og Wordtec AS . Cefalon tilbyr kurs og utdannelse for helsepersonell, og siden oppstart har vi hatt mange kursdeltagere hos oss. Lenas HelsePersonell AS og Cefalon AS samarbeider om å sette opp kurs som er tilpasset arbeidsmarkedet i helsesektoren.

Lena Owrum Vonka er gründer og ei dame med masse energi. Hun er en igangsetter og liker å jobbe med nye prosjekter. Hun startet sin karriere som skopusser på Mysen da hun var 17 år. Siden den gang har hun bare grepet de mulighetene som har dukket opp og i dag eier og driver hun fire selskaper. Lena er en kreativ person som er opptatt av å skape. Å hjelpe mennesker med å få en bedre hverdag, er en av Lenas drivkrefter i det daglige arbeidet.

I 2019 gjorde Lena endringer i selskapsstrukturen. Hun har etablert MaLeLu Holding AS (MAx LEna LUdvik, hennes barn) som igjen eier Lenas HelsePersonell AS, Cefalon AS og Wordtec AS

Vi leverer kurs til offentlige og private helseinstitusjoner, studenter, NAV og andre tiltaksarrangører mm. Vi har kurs for mange ulike yrkesgrupper. Flere av de som har gått på kurs hos oss, har fått jobb i Lenas HelsePersonell AS etter endt kurs.

Vi er tre ansatte som jobber med kurs i tillegg til våre instruktører. Vi er opptatt av å utvikle nye kurs og være nytenkende på det som kommer i fremtiden for helsepersonell. Vi er en uavhengig aktør og våre kurs er ikke sponset av leverandører for å selge utstyr eller programvare.

Cefalon AS samarbeider med ulike leverandører som Helsesekretærforbundet i Delta, Hove Medical Systems AS (System X), Pridok, Winmed, DIPS, Oslo Universitetssykehus, International language school, Tannhelsesekretærenes Forbund -ThsF og NKI.

Visste du forresten at navnet Cefalon kommer fra greske «enkefalos» som betyr hjerne?