Vi har 3 ulike laboratoriekurs med følgende oppsett:

(Nederst på siden finner du link til alle våre laboratoriekurs)

Labkurs 1 (Laboratoriekurs) er et kurs på 36 timer. Dette kurset kan du gjennomføre på 4 uker. Undervisningen er fra 16.30-21.00 onsdager og torsdager i 4 uker. Vi har 4 slike kurs i året.

Labkurs 2 (Laboratoriekurs helg) er samme labkurs som labkurs I, men dette kurset går over 2 helger. Vi har 4 slike labkurs i året. Dette er et intensivkurs.

Labkurs 3 (Praksiskurs) er et kurs på 60 timer. Det er kurs for deg som er utdannet helsesekretær eller medisinsk sekretær, men ikke har jobbet i yrket på noen år eller ingen erfaring fra yrket etter endt studie. Kurset holdes 5 ganger i året og går over 2 uker fra 09.00-15.00.

Labkurs 4 (Praksiskurs helg) er samme kurs som over, men går over 3 helger intensivt.  Vi har 2 slike kurs i året.

Labkurs 5 (Tverrfaglig eksamen lab) Dette er et kurs som går over 15 uker hver mandag fra 16.30-21.00. Det er tilpasset elever som skal opp til tverrfaglig eksamen for helsesekretærer. Kurset er de første 8 kveldene samme kurs som Labkurs 1. De neste 7 gangene er det spesialtilpasset til eksamen med oppgaver og praktisk øvelse i laboratoriearbeid. Kurset går 2 ganger i året. Høst og vår.

Labkurs 6 (Tverrfaglig eksamen lab helg) Dette kurset er samme kurs som Labkurs 5, men går over 4 helger.

Vi har også separate venøs og skiftestuekurs:

Våre venøskurs:

Venøskurs 1: Venøs blodprøvetaking er et kurs som går over 2 kvelder. Vi har 4 slike kurs i året.

Venøskurs 2: Venøs blodprøvetaking helg er samme kurs som over, og går over 2 dager, men fordelt på to helger.  Søndag første helgen og fredag kveld andre helgen. Dette for at venene skal heles til neste gang man skal utføre venøse blodprøver på hverandre. Vi har 4 slike helgekurs i året.

Våre skiftestuekurs:

Skiftestuekurs 1: Skiftestue er et kurs som går over 2 kvelder onsdag og torsdag fra 16.30-21.00. Vi har 4 slike kurs i året.

Skiftestuekurs 2: Skiftestue helg er samme kurs som over, og går over 2 dager lørdag og søndag fra 11.00-15.00. Vi har 4 slike kurs i året.

Venøs blodprøvetaking (helg)

Venøs blodprøvetaking (helg) Har du fått endrede arbeidsoppgaver eller ønsker å bli enda mer sikker i din jobb som blodprøvetaker? Nå kan du lære dette over over to dager i helgen. Dette kurset passer for deg som er utdannet og har noe erfaring fra helsesektoren enten som hjelpepleier, sykepleier, helsesekretær, medisinsekretær og har behov for [...]

Skiftestue (helg)

Skiftestue (helg) Er du helsepersonell og trenger kunnskap om skiftestue i praksis? Da kan dette kurset være noe for deg. KursinnholdBeskrivelse av kursinnholdetHva koster det?Praktisk informasjon Assistering og oppdekking til småkirurgi Oppdekking til gynekolog Sårskift Øyeskyll Øreskyll Sår og akutte sår Fjerning av sting Blodtrykk EKG Spirometri Kurset er et praktisk kurs over 2 dager [...]

Laboratoriekurs med skiftestue (helg)

Har du behov for friske opp dine laboratoriekunnskaper? Er du under omskolering, eller ønsker du å bli tryggere i din rolle som laboratoriemedarbeider?  Hvem passer dette laboratorie – kurset for? Dette kurset passer for deg som har litt erfaring fra helsesektoren enten som hjelpepleier, sykepleier, helsesekretær, medisinsk sekretær, bioingeniør og har behov for å dokumentere, øve […]

Laboratoriearbeid til tverrfaglig eksamen helsesekretær (Ett semester)

Hvem er dette kurset for? Har du tatt eksamen i Helsesekretær Vg3 programfag og mangler tverrfaglig eksamen? Da kan vi tilby et kurs for deg som eneste leverandør på dette i landet. I dag finnes det ikke noe sted for privatister å øve seg til å ta den tverrfaglige eksamen for å oppnå autorisasjon som [...]

Praksis for helsesekretærer og medisinske sekretærer

Opptakskrav: Helsesekretær (legesekretær) eller medisinsk sekretær. På bakgrunn av mange utdannede helsesekretærer eller medisinske sekretærer som ikke har eller har for lite praksis, tilbyr vi nå et praktisk kurs som gjør det mye lettere for denne yrkesgruppen å komme ut i arbeid. Kurset er intensivt og går over 2 uker fra 09.00-15.00. Kurset holdes i […]

Venøs blodprøvetaking

Har du fått endrede arbeidsoppgaver eller ønsker å bli enda mer sikker i din jobb som blodprøvetaker?

Laboratoriekurs med grunnleggende skiftestue

Har du behov for friske opp dine kunnskaper? Er du under omskolering, eller ønsker du å bli tryggere i din rolle som laboratoriemedarbeider?

Skiftestue kurs

Er du legesekretær, helsesekretær eller medisinsk sekretær og trenger kunnskap om skiftestue?

Eksamensforberedende til tverrfaglig eksamen – Helsesekretær (1 kveld)

Skal du opp i tverrfaglig eksamen for helsesekretærer? Da kan dette være noe for deg!