Våre laboratoriekurs

Vi har 3 ulike laboratoriekurs med følgende oppsett:

(Nederst på siden finner du link til alle våre laboratoriekurs)

Labkurs 1 (Laboratoriekurs) er et kurs på 36 timer. Dette kurset kan du gjennomføre på 4 uker. Undervisningen er fra 17:00-21.00

Labkurs 2 (Laboratoriekurs helg) er samme labkurs som labkurs 1, men dette kurset går over 2 helger. Vi har 4 slike labkurs i året. Dette er et intensivkurs.

Labkurs 3 (Praksiskurs) er et kurs på 60 timer. Det er kurs for deg som er utdannet helsesekretær eller medisinsk sekretær, men ikke har jobbet i yrket på noen år eller ingen erfaring fra yrket etter endt studie. Kurset holdes 5 ganger i året og går over 2 uker fra 09.00-15.00.

Labkurs 4 (Tverrfaglig eksamen lab) Dette er et kurs som går over 15 uker hver mandag fra 16.30-21.00. Det er tilpasset elever som skal opp til tverrfaglig eksamen for helsesekretærer. Kurset er de første 8 kveldene samme kurs som Labkurs 1. De neste 7 gangene er det spesialtilpasset til eksamen med oppgaver og praktisk øvelse i laboratoriearbeid. Kurset går 2 ganger i året. Høst og vår.

Labkurs 5 (Tverrfaglig eksamen lab helg) Dette kurset er samme kurs som Labkurs 5, men går over 4 helger. NB! Dette er ikke lansert enda!

Vi har også separate venøs og skiftestuekurs:

Våre venøskurs:

Venøskurs 1: Venøs blodprøvetaking er et kurs som går over 2 kvelder. Vi har 4 slike kurs i året.

Venøskurs 2: Venøs blodprøvetaking helg er samme kurs som over, og går over 2 dager, men fordelt på to helger.  Søndag første helgen og fredag kveld andre helgen. Dette for at venene skal heles til neste gang man skal utføre venøse blodprøver på hverandre. Vi har 4 slike helgekurs i året.

Våre skiftestuekurs:

Skiftestuekurs 1: Skiftestue er et kurs som går over 2 kvelder 17-21.00. Vi har 4 slike kurs i året.

Skiftestuekurs 2: Skiftestue helg er samme kurs som over, og går over 2 dager lørdag og søndag fra 11.00-15.00. Vi har 4 slike kurs i året.

Link til alle laboratorie-relaterte kurs hos oss finner du nederst på denne siden.

Les Line sin anmeldelse  i bilde under: